Schrijf je in voor de Kanker Sport Estafette 

€10,- per deelnemer

Wandelen

In een team van 5 personen
0.9 Km wandelen

Hardlopen

In een team van 5 personen
1.3 Km hardlopen

Zwemmen

Wegens te weinig belangstelling is het onderdeel zwemmen helaas afgeschaft.

Wil jij je steentje bijdragen? Met jouw samengestelde team geld inzamelen en mee doen aan één van de estafette onderdelen? Schrijf je dan in (€10,00 p.p)!!

Contactpersoon:

Aan welk onderdeel doen jullie mee

11 + 11 =

Wil je meedoen met meerdere onderdelen, schrijf je dan opnieuw in voor het 2e of 3e onderdeel onder dezelfde contactpersoon.

Let op: voor het onderdeel zwemmen zijn er een beperkt aantal inschrijvingen!

 Schrijf je in voor de Battle 

€20,- per deelnemer

Bewust-fit personal training en sportcentrum Physique gaan een battle organiseren. Een battle tussen 2 groepen die op zowel de locatie van Physique als de locatie van Bewust-fit een workout doen.

Iedereen kan zich hiervoor inschrijven en die zich aanmeldt komt in de pot terecht. Als alle aanmeldingen compleet zijn, worden de teams bekend gemaakt. Team A begint bij Bewust -fit en start daar een workout, rent daarna zo snel mogelijk naar sportcentrum Physique en doet daar de volgende workout. Team B doet het hele rondje op hetzelfde moment maar start bij Physique. Het team dat beide workouts af heeft wint.

10 + 2 =

 Schrijf je in voor Sportlessen 

€10,- per deelnemer

Wil je gewoon lekker trainen, kennis maken met Bewust-fit of Physique in één van hun lessen? Schrijf je nu in voor één van onderstaande lessen, € 10,00 p.p!

Ik wil sporten bij

Ik wil mij graag inschrijven voor:

14 + 1 =

Ik wil sporten bij

Ik wil mij graag inschrijven voor:

15 + 4 =

Het gehele bedrag van het inschrijfgeld wordt geschonken aan het goede doel, daarnaast staan jullie vrij om nog veel meer geld in te zamelen en via de rode hoed op de homepage te doneren!