Ik ben erg overtuigd dat stress een van de factoren zijn voor een slechte gezondheid. Al kunnen we niet altijd stress vermijden en is soms stress ook gezonde stress. Beide in combinatie met ontspanning en in de juiste balans zou een gezond lichaam makkelijk kunnen overleven.. De balans en de ontspanning is bij mij vooral de laatste maanden ver te zoeken. Afgelopen week zelfs zodanig dat ik me erg slecht heb gevoeld. Mijn grootste probleem is dat ik deze tijden mezelf totaal geen prioriteit geef en mezelf verwaarloost. Slecht slapen, slecht tot weinig eten en drinken is het gevolg daarvan. Dit moet anders! Ik voel me verzwakken, mijn lichaam gaat enorm pijn doen.. alles zit vast, al mijn botten kraken bij bewegen, ik ben wit, zwarte kringen om mijn ogen en moe, koud.. vooral koud.

Gelukkig zit het niet in mij om me hierbij neer te leggen en zoek ik naar de oplossing, naar mijn energie en naar een manier van herpakken, oppakken.. soms is dat vanzelfsprekend, soms voor de hand liggend maar soms duurt dit wat dagen en soms is het ver te zoeken.

Al snel kom ik onderstaand Facebook bericht tegen over vitamine C en Curcumine, iets wat voor mij al bekend is  De vitamine C heb ik zelfs al eerder zelf gemaakt, dit is duidelijk niet aan mij besteedt! En kurkuma hebben we al eerder gehad op advies van dokter Valstar (orthomoleculair arts) Tijd om het te gaan ervaren en ik bestel de producten..https://www.cbdland.nl/Vitamine-C-en-Curcumine-op-liposomen

Slapen moet beter, eten moet beter en ontspannen moet beter.. aan de slag dus! Ik weet al lang hoe het moet en ik ben ervan overtuigd dat het allemaal werkt.. 1 probleem.. ik mis duidelijk discipline in mijn karakter!!

|VERGEET HET ARTIKEL NIET TE LEZEN|