Heb je  voorbij zien komen en dacht jij ook meteen: “ik wil meedoen?!”

 

Wat kun je allemaal doen?

Estafette: Maak met je team zoveel mogelijk rondes!

  1. Stel je team van 5, 10 of 15 personen samen
  2. Kies je onderdeel: WANDELEN, HARDLOPEN en/of ZWEMMEN
  3. Schrijf je team in HIER op de website

In de bevestiging die je ontvangt staan de dagen vermeldt dat jullie het inschrijfgeld kunnen pinnen en waar jullie de T-shirts in ontvangst kunnen nemen.

Probeer met je team tot en met 12 mei zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Dit kan o.a door je vrienden en familie te benaderen, een gezellig avondje te organiseren of door werk of sport te benaderen. Vaste bedragen of een bedrag per ronde.. hierin kunnen jullie creatief zijn. Elke donatie kan direct uitgevoerd worden d.m.v. Ideal via de website.

Zaterdag 12 mei ga jij met je samengestelde team 60 minuten in Estafette vorm knallen. Hiervoor ontvang je voor aanvang een stempelkaart. Lukt het jou team om de meeste rondes te maken dan staat er voor jullie team een verrassing te wachten.

Bewust-fit & Physique Sportlessen
Je kan voor € 10,00 mee doen met één van de sportlessen bij Bewust-fit of bij Physique! HIER kan je zien uit welke lessen je kan kiezen.

Bewust-fit & Physique Battle
Ben je een fanatieke sporter? Dan wil jij misschien de uitdaging wel aan gaan om +/- een 2 uur durende BATTLE aan te gaan met Bewust-fit & Physique.
De inschrijfkosten hiervan bedraagt € 20,00.
Al het inschrijf geld komt geheel ten goede voor de Daniel den Hoed Stichting!